Tassen bedrukken om indruk te maken

Laat je bedrijfslogo op katoenen tas bedrukken en je ziet binnenkort je doelgroep op straat lopen met jouw bedrukte tas. Tassen zijn geschikt als promotiemiddel, ze zijn van supersterk materiaal gemaakt en gaan daarom lang mee. Katoenen tassen zijn hip bij een groot publiek. De katoenen schoudertassen zijn ideaal promotiemateriaal of geschikt voor een goodiebag. Je hebt verschillende soorten, kies bijvoorbeeld voor een tote bag, een duurzame katoenen tas of een jute tas. 

Laat een tote-bag bedrukken

Een van de meest populaire soorten voor tassen bedrukken is de tote bag. Tote bag is de Engelse term voor een trendy katoenen tas. De tote bag met een merknaam, een grafische afbeelding of een quote wordt veel gebruikt door jongeren als fashion statement. De tote bag is populair geworden door hipsters. Zij dragen de canvas tote bag als tegenreactie op niet duurzame tassen van plastic of leer. De tote bag van katoen wordt vaak gedragen om te laten zien dat je je identificeert met een hip merk, en het draag ook bij aan een duurzamer imago. Een tote bag bedrukken als duurzaam merk en meegeven bij een aankoop is daarom ook een slim idee als je je richt op millennials of jongeren.

Tassen gemaakt van biologisch katoen


Kies voor een biologische katoenen tas bedrukken als je wilt dat jouw promotiemateriaal zo weinig mogelijk schade brengt aan het milieu. Ook kan het zo zijn dat jouw doelgroep duurzaamheid en milieubewustzijn erg belangrijk vindt. Een goodiebag van biologisch katoen is daarom ook een goede keuze, zeker wanneer je een milieuvriendelijk product verkoopt of duurzame dienst levert. 

Een jute of katoenen tas?


Het verschil tussen katoen en jute zit hem in de stevigheid van de stof. Katoenen tassen worden gemaakt van zachte vezels van een katoenplant. Van deze zachte vezels worden draden gemaakt en katoen gesponnen. Jute is een lange, glanzende vezel van een tropische plant. Deze vezels kunnen tot ruwe draden worden gesponnen en hierdoor is jute een super stevig materiaal. Hierdoor kan een tas van jute meer draaggewicht aan. Een juten tas is daarom erg geschikt als je een tas wilt laten bedrukken waar je wat meer of zwaardere spullen in kunt meenemen. Wil je een strandtas, boodschappentas of grote shopper laten bedrukken? Kies dan voor een juten tas. Jute heeft een glanzende, natuurlijke uitstraling en door de glanzende vezels wordt jute ook wel ‘golden fiber’ genoemd.